top of page
D0748245-2005-4D54-814F-794BA73C4F88.jpeg

Mijn Verhaal

Hey daar, ik ben Krislin, opgegroeid in het prachtige Estland. Al sinds 2007 tover ik de mooiste kapsels en make-up looks bij elkaar als visagiste en haarstylist.

In 2007 kreeg mijn professionele pad vleugels, toen ik besloot om mijn skills te verfijnen bij het Make Up Institute in Stockholm - een van de leading make-up academies van Europa.

Vanaf de schoolbanken wist ik al: dit wordt mijn droombaan! Ik dook in fotoshoots en oefende op alle vlakken die ik maar kon vinden.

Nadat ik mijn studie had afgerond, ben ik in Finland beland. Eenmaal daar, kreeg ik al snel de kans om als make-up artist aan de slag te gaan. Maar toen kwam mijn Belgische hubby plots in beeld. Na wat heen en weer gereis, besloten we dat ik naar België zou verhuizen. Toen begon het grote avontuur! Ik kende daar niemand en moest dus vanaf nul beginnen. Maar, being the unstoppable force that I am, ging ik er volle bak tegenaan om een nieuw klantenbestand op te bouwen en connecties te maken.

De afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaringen opgedaan. Ik kan nu vol trots zeggen dat ik al jarenlang samenwerk met topklanten als Armani Beauty, Parfuma, ATV, CK Productions, Harper's Bazaar, Proximus etc. En ik ben nog lang niet klaar! Ik sta te popelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en mijn passie voor dit vak voort te zetten.

bottom of page